Gino med hallon och vaniljglass

Gino är en snabb och enkel efterrätt med hallon som gratineras i ugn under ett täcke av vit choklad. Perfekt tillsammans med Vaniljglass och kardemummaskorpor för extra crunch.

Betygsätt receptet

Dela receptet

Skriv ut

Skapat av
Stefan Holmström

Gino med hallon och vaniljglass

Ingredienser:

För 4 personer

1 paket Vår finaste Vanilj
6 dl frysta hallon
100 g vit choklad
6 st kardemummaskorpor

Glass som används:

Gör så här

  1. Sätt ugnen på grill 250°
  2. Krossa och och rosta kardemummaskorporna i en torr stekpanna
  3. Lägg de frysta hallonen i en ugnsfast form. Riv över rikligt med vit choklad
  4. Sätt in i ugn ca 5-7 min. Håll koll så att chokladen inte blir bränd.
  5. Skopa upp vaniljglassen på ett fat eller i skålar. Lägg på de gratinerade hallonen och strö över krossade rostade kardemummaskorpor.

Mer recept